Skolfood

Skolfood Logotyp

Med över 20 år som måltidsleverantör kan Skolfood stoltsera med drygt 30 000 000 måltider serverade till hundratals skolor över hela Sverige. Det är ett sammansvettsat team av duktiga medarbetare som lyfter Skolfood över många andra skolmatsleverantörer och det märker man när man träffar dem. Passionen och sammanhållningen hos Skolfood ser man i hur hårt de sliter för att att leverera bra mat på tallriken.

Tänker på hållbarhet

Mer vegetariskt och mer ekologiskt. Det är alltid kul att se när företag tänker och arbetar hållbart utan att skryta om det – Skolfood är ett sådant exempel. Den största utmaningen är så klart att leverera en riktigt bra måltid gjord på bra råvaror trots en begränsad budget och det är Skolfood experter på. Alla Skolfood kök är KRAV-certifierade vilket är en imponerande bedrift. Höga krav på råvaror och tillagning – det har krävts en stor omsättning i produktionsköken för att anpassa sig.

Bättre råvaror till samma pris

Genom att handla via outofhome.se kan Skolfood komma ner tillräckligt i pris på varumärken av bra kvalitet och på så vis göra det enklare att servera bra råvaror med begränsad budget. Ett exempel är att de via oss nu mera beställer Pasta från Zeta till alla skolköken istället för ett tidigare private-lable budget-alternativ som är mer vanligt i skolmaten.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.