Thörnströms Kök

En av Sveriges bästa restauranger hittar du i centrala Göteborg ovanför Götaplatsen, på teknologgatan 3.

Guide Michelin

2011 var ett fantastiskt år för Thörnströms Kök, året startade på bästa möjliga sätt med en stjärna i Guide Michelin och senare under året blev de utsedda till årets krögare och krog.

Den fantastiska maten avslutas med ett kraftfullt och fylligt kaffe med nedtonad syrlighet och en eftersmak av kakao Löfbergs Continental Blend. Conttinental Blend består huvudsakligen av arabicabönor med inslag av robusta för en kontinental smak. Som Espresso serverar Thörnströms Löfbergs Cumbia, vilket är ett Fairtrade och Krav-ekologiskt kaffe med tung fyllighet, djup bärsötma, omisskännlig syrlighet och oändlig aromrikedom.

Event, Workshop och matskola

Thörnströms Kök har även en syster restaurang som heter Privata Rum som fungerar som deras förlängda arm men då ,precis som namnet insinuerar, under lite mer privata former. Privata Rum arrangerar allt från workshop, matskola och julbord.

Vägbeskrivning till Thörnströms Kök

För att att hitta till denna prisbelönta restaurang, klicka här.

Besök görna thornstromskok.com för mer information.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.