Lingon Svenska

Magnihill

Svenska lingon frysta i storköksförpackning för restaurang. I norra Europa men särskilt Skandinavien är Lingon ett populärt bär i matkulturen. Den klassiska maträtten är väl köttbullar, lingon och potatismos men de används även till blodpudding, fläskpannkaka och kroppkakor samt strömming och plattfisk i vissa regioner. Lingon är även gött i dessert och såser samt bröd och kakor. Lingon innehåller A, C och B vitaminer. Andra vanliga tilltalsnamn är Krösebär eller Kröser i Dalsland, Krösä i Närke, Bremle, Ljungbär, Rödbär och Tyssling.

  • Frysta lingon i storpack 2,5 kg
  • Plockade i Sverige
  • Passar exempelvis till köttbullar, blodpudding, fläskpannkaka, kroppkakor

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet2x2500g
Vårt Art. Nr.53251
Lev. Art. Nr.33404
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se