Mellanmjölk 1,5%, 1 L, EKO

Arla

Ekologisk mellanmjölk 1,5%, i enlitersförpackning från Arla för café, bageri, restaurang, storkök och kontor. Mjölk är en viktig ingrediens i många maträtter och en av de viktigaste basprodukterna att ha i kylen för caféer, bagerier och restauranger. Mjölk har ett enormt stort användningsområde och är viktig för såväl caffè latten som lasagnen. KRAV-certifierad mjölk tar hänsyn till djur och natur och kommer från svenska gårdar med ekologisk hållning. Mjölk är en naturlig källa till protein, kalcium och vitamin B12. Förvaras kylt vid högst max +8°C.

  • Ekologisk mellanmjölk från Arla för café, bageri, restaurang, storkök och kontor
  • Viktig produkt för bassortiment i restaurangbranschen
  • Rik på protein, kalcium och vitamin B12
  • Fetthalt 1,5%
  • Förvaras kylt vid max +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52674
Lev. Art. Nr.7180
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se