Mild Yoghurt Vanilj 2%, 1 L

Arla

Mild Yoghurt Vanilj i 12-pack för frukost- eller fikaservering på café, hotell och storkök. Vaniljyoghurt är en klassiker för alla åldrar och ett älskat alternativ på frukostbuffén. Arlas vaniljyoghurt har en len och rund smak med en fantastisk smak av äkta vanilj. Servera med tillbehör som müsli, flingor, frukt eller färska bär. Vanljyoghurt är ett klassiskt val för många på hotellfrukost eller mellanmål på café. Arlas yoghurt är gjord på svensk mjölk och ska förvaras i kylskåp och högst +8°C.

  • Mild Yoghurt Vanilj från Arla
  • Perfekt för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök
  • Fetthalt: 2%
  • Säljes om 12 st 1 L-förpackningar
  • Förvaras i kylskåp och högst +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet12x1l
Vårt Art. Nr.52680
Lev. Art. Nr.87637
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall51 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se