Oliver Kalamata, med kärnor

Zeta

Stora och smakrika Kalamataoliver från Grekland med angenäm beska och sötma. Staden Kalamata ligger i södra Grekland och är känd för sina goda oliver och sin olivolja. Just där är klimatet som mest gynnsamt för att odla de stora oliverna. Först när de mognat till en djuplila färg och fått sin karaktäristiska, rika olivsmak skördas de.

Oliverna har kvar sin kärna och är utmärkta på antipastobrickan eller som tilltugg. Går även jättebra att använda i grytan, på pizzor eller i gratänger.

  • Oliver i 2x3,3 kg PET förpackning för restaurang och café
  • Stora oliver med kärnan kvar
  • Naturligt svarta oliver. Fria från färgämnen och konserveringsmedel.
  • Tillverkas under varumärket Zeta i Grekland

En förpackning väger 3,3 kg vilket blir 2 kg i avrunnen vikt. Normalt innehåller en burk cirka 460 st. stora oliver. Öppnad förpackning håller 30 dagar i rumstemperatur om innehållet täcks av lag. Källsortering: Sorteras som plastförpackning.

Produktspecifikation

VarumärkeZeta
Försäljningsenhet2x3.3kg
Vårt Art. Nr.50466
Lev. Art. Nr.1631
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se