Oliver Kalamon, med kärna

Fontana

Kalamon oliver i 5 kilo förpackning från Fontana för restaurang och storkök. Så fort oliverna har blivit plockade läggs dem i saltlag, sedan tillsätts olivolja och vinäger. Med en fruktig, naturlig och fyllig smak passar Fontanas Kalamon oliver utmärkt i exempelvis en fräsch sallad på din restaurang, pizzeria eller ditt café. 

Serveringstips för restaurangen

Fontana står för inspirationen och delar med sig av ett populärt recept på en fantastisk grekisk sallad. Ta del av receptet här.

Ingredienser
Kalamonoliver med kärnor (62,5%), vatten, vinäger, havssalt och olivolja.

Produktspecifikation

LeverantörFontana
VarumärkeFontana
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.50087
Lev. Art. Nr.77071
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall40 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Fontana

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se