Sortiment från Önos

I början av 1900-talet så tillverkade man faktiskt vin under varumärket Önos. Numera är dryckerna inte av lika tark karaktär, utan fokus ligger istället på att skapa välsmakande, törstsläckande och fruktiga drycker som faller alla i smaken. Här finns många lättsockrade, osockrade eller osötade varianter i både stora och små förpackningar.

Önos är dock mer än bara drycker, det är också ett kvalitetsvarumärke inom sylter och inlagda grönsaker. Och flera av produkterna har emballage speciellt framtagna för restauranger och storkök. Sylterna erbjuds exempelvis i allt från små portionsförpackningar till hinkar på uppemot 10 kg. Även våra inlagda grönsaker, såsom gurka, rödbeta och pickles, finns i större förpackningar för att underlätta arbetet i de professionella köken.

Är du intresserad av att veta mer så tveka inte att höra av er för mer information och inspiration.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se