Sortiment från Beersmiths

En bit utanför Göteborg i Västra Frölunda ligger det ett ölbryggeri med stora framgångar och spännande ölsorter med namn och utseende som väcker uppmärksamhet. Beermiths grundades 2015 av Engelsmannen Dave Barrat och hans fru Malin Barrat. Dave hade i över 35 år varit en öl bryggeri-entusiast, och när chansen att starta ett helt eget ölbryggeri dök upp så gick Malin och Dave all in med stora visioner om att vara ett framgångsrikt familjeföretag inom ölbryggeri-branschen. 

Hur låter det med en öl med sötma och bitterhet från apelsinzest som möter en hint av blommighet från ekologisk lavender? eller en öl där körsbäret får ta plats tilsammans med en kraftfull men balanserad syra med toner av surdeg och ojäst vetebröd? Upptäck vårt sortiment från Beersmiths här! 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se