Sortiment från Blå Band

Det hela började på 50-talet när Blå Band började tillverka produkter för att förenkla vardagen för svenskarna då industrin hade en stark högkonjunktur efter 2:a världskriget. Fler arbetade och färre hade tid med matlagning i hemmet. Den första produkten som lanserades var Poulardsoppa tillverkad av gödd unghöna. Idag är Blå Band kända för sina goda soppor och såser, som tillagas snabbt och enkelt. Många restauranger vänder sig idag till Blå Band för sina såser och vi har valt att ett par av bästsäljarna. En förpackning Brun Grundsås #7190 ger till exempel 26 liter färdig brunsås vilket så klart blir ett attraktivt val för lunchrestauranger som har ett stort behov av god sås i stora kvantiteter.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se