Sortiment från Dagens Rätt GRÖNT

Grönsaker och frukt är nu för tiden någonting som är extra viktigt att det håller en bra kvalité. Det många missar är att frysta grönsaker och frukt ibland är ett bättre alternativ när det kommer till näring och smak! Till exempel innehåller frysta blåbär mer vitaminer och antioxidanter än färska och 30% mer c-vitamin bevaras i ärtor om man förvarar dem fryst istället för färskt.

Råvarorna från Dagens Rätt Grönt fryses ner vid rätt tidpunkt för att dem ska innehålla så mycket vitaminer som möjligt, bevara sina färger på bästa sätt och smaka som godast. Plocka smidigt fram de frysta produkterna när du behöver dem då dem går snabbt att tina, samtidigt som du minskar på matsvinnet. WIN WIN!

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se