Sortiment från Ekströms

Företaget Ekströms startade i Örebro redan 1848, men på den tiden sålde företaget inte livsmedel utan det var mustaschvax, stövelsmörja och bläck för hela slanten.

Numera förknippar många varumärket Ekströms med nyponsoppa eller blåbärssoppan som serverats vid Vasaloppet sedan 1958. Men faktum är att Ekströms erbjuder så mycket mer för restauranger och storhushåll. Bland annat ingår en mängd olika kompotter, soppor och krämer i sortimentet, men även baktillbehör såsom bakpulver, vanillinsocker, karamellsås och mandelbiskvier. Torra desserter i form av mousse, pudding och frasvåfflor utgör tillsammans med vaniljsåsen ett nästintill komplett utbud för stora kök som vill servera goda desserter till många gäster.

Är du intresserad av att veta mer så tveka inte att höra av er för mer information och inspiration.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se