Sortiment från Tweek

Det började inte helt förvånande med en godisälskare. Åsa Rosén startade sin lilla godistillverkning i köket i centrala Stockholm. En hektisk livsstil hade bidragit till utmattning och sjukskrivning och Åsa såg en koppling till kosten och började exprimentera för att hitta en ny balans i tillvaron.

Många experiment senare fanns både maträtter, bakverk och bars men med tiden styrdes den lilla köksproduktionen mer och mer mot sötsaker och målet att skapa godis - utan att tillsätta socker - men som ändå smakade lika bra som traditionellt godis. Det skulle vara naturliga och friska smaker med en bas av råvaror som redan hade intressanta egenskaper.

Idag är köket för litet och tillverkningen flyttad till Warberg Candy Group som sedan 1946 tillverkat godis. De delade Åsas vision om ett nytt typ av godis och ett par år av intensiv produktutveckling har lett till en serie smaker av makalös karaktär.

Och nej, vi gör inga anspråk på att vara ett kosttillskott eller mirakelmedel. Vi har gjort en ny typ av godis. Vi förespråkar balans på alla områden i livet. Att kunna tillfredställa både kropp och själ i samma tugga har varit det givna målet med Tweek från start. Och detta är bara början. - Tweek, join the revolution!

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.