Sortiment från VegMe

På Ingarö strax utan Stockholm finns VegMe's Smaklabb. Där föddes VegMe genom ändlösa timmar av exprimenterande och kreativt tänkade i jakten på nya matinnovationer för vegetariska alternativ. När de hittar den perfekta smakkombinationen flyttar de över till deras anläggning i Lindesberg där produktionen sker. VegMe vill att allt fler ska se fördelarna med vegitarisk kost både för sin egna hälsa och för miljöns skull. Smaken är otroligt viktigt och den har de satsat starkt på. Ett resultat av detta är att duktiga kockar i blindtest har förväxlar VegMe-färs med animalisk färs. VegMe har ett brett sortiment med förpackningar som passar både storkök och konsument. 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se