Sortiment från Walters Bay

På Walters Bay tror vi att den mänskliga faktorn är det dolda väsendet i varje kopp te, som inte kan separeras eller ignoreras. Som teodlare vill vi dela med varje teälskare, odlarens perspektiv på den dagliga insats och det engagemang som krävs för att skapa en perfekt kopp te. Väldigt ofta får teälskare runt om i världen njuta av en utsökt kopp te, men har sällan möjlighet att verkligen få veta var och av vem deras kopp te odlades, skördades och bearbetades.

Den sanna insynen i alla plantage- och fabriksarbetares ursprung och välbefinnande är tyvärr frånvarande, och väldigt ofta irrelevant. Walters Bay anser att historien om varje kopp te börjar och slutar med en enkel hyllning av teodlaren. Vårt uppdrag är att erbjuda teälskare fullständig insyn i våra trädgårdar, våra plantagearbetares välbefinnande och våra obevekliga ansträngningar för att kunna erbjuda dig en perfekt kopp te.

Njut av ”True Grower’s Quality and Freshness” i varje kopp Walters Bay te.

Mer info går att hitta på:
www.growerempowerment.com
www.waltersbay.com

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.