Persilja

Santa Maria

Persilja i storköksförpackning om 95 gram från Santa Maria. Periljan har ett väldigt brett användningsområde, såsom grönsaksrätter, fisk- och skaldjur, kyckling, fläsk- och lammkött, ris, bulgur och äggrätter. Används i vissa delar av världen som en grönsak och inte som krydda, t.ex. i den libanesiska rätten tabbouleh. 

Persilja 101140 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken och de tidigare två liters förpackningarna. Ersätter artikelnummer 4282 och 6268.

  • Persilja 95 gram för storkök och restauranger
  • Smaken förstärks under tillagning
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x95g
Vårt Art. Nr.52011
Lev. Art. Nr.101140
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se