Pulled Jackfruit BBQ

Ahlström Factory

BBQ kryddad pulled Jackfruit från Ahlström Factory för restaurang, café och storkök. Jackfruit är den nya nyttiga "mirakelråvaran" som passar utmärkt som vegetariskt alternativ till kött. Tillreds på ett sätt som gör att den liknar "Pulled pork" och är kryddad med BBQ smak. Ett perfekt vegetariskt alternativ i wrap, sallader, gryta eller till den traditionella tacosen.

  • Pulled Jackfruit från Ahlström Factory för restaurang, café och storkök
  • BBQ kryddad och bra substitut till kött
  • Perfekt i wraps, sallader, grytor eller i tacos

Men vad är egentligen en Jackfruit?
Jackfruit är en av världens största frukter och är både näringsrik och god som godis. Den kan användas både som grönsak och frukt, alternativt som ett substitut för animaliska produkter. Jackfruiten kan väga mellan hela 4 och 45 kilo och har en gulgrön och taggig yta, vilken är särskilt rik på vitamin C. De (ibland) hundratals kärnorna innehåller dessutom bra stärkelser och protein, samt mineraler som järn, kalcium och kalium. Frukten är alltså mycket näringsrik, vilket gör den extra åtråvärd som veganskt eller vegetariskt matalternativ.

Produktspecifikation

VarumärkeAhlström Factory
Försäljningsenhet5x1kg
Vårt Art. Nr.53964
Lev. Art. Nr.MMM960
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall120 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Ahlström Factory

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se