Serveringsstation, 2,5 liter

Coffee Queen

Om du har en Crem Mega Gold kaffebryggare är det en bra idé att ha en extra termos. Brygg kaffe rakt ner i serveringsstationen direkt genom locket. Termosen håller temperaturen länge och har ett nivårör så att du enkelt kan se när det är dags att fylla på. Du har även en praktiskt tappkran där kunderna eller de anställda själva kan fylla på sin kopp kaffe. Termosen har en rostfri innerbehållare.

Missa inte att köpa med en praktiskt rengöringsborste för serveringsstationen. Rengör ofta så är kaffet alltid lika gott.

Volym: 2,5 liter.

Produktspecifikation

LeverantörCrem International AB
VarumärkeCoffee Queen
Försäljningsenhet1x1st
Vårt Art. Nr.120280
Lev. Art. Nr.1103303, 1103371
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Coffee Queen

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se