Snackoliver Vitlök

Zeta

Urkärnade gröna Manzanillaoliver kryddade med vitlök, utan lag. Oliverna är suveräna som tilltugg, färdiga att ätas direkt ur påsen. Oliverna packas i skyddande atmosfär tillsammans med kryddor och lite olivolja. Eftersom att de inte ligger i vattenlag håller de sig lika fasta i köttet som oliver med kärnor.

  • Mindre olivpåse att servera som snack på café och restaurang alternativt sälja från butik
  • Gröna Manzinillaoliver från Spanien
  • Urkärnade oliver kryddade med vitlök

Påsen är lätt att öppna och är lätt att ta med sig. Det gör att du kan servera dessa oliver var som helst. Uteservering på ett café, butik på hörnet, restaurang, konferens är några exempel där Snackoliver passar utmärkt.

Tips! Bjud på en antipastibricka med oliver, crostini och charkuterier. Oliverna är också goda som ingrediens i sallader och varmrätter som pizza, grytor, gratänger och mycket annat. Lika goda och fasta som oliver med kärnor.

En påse väger 70 gram och en kartong innehåller 8 påsar. Oliverna är maskinellt urkärnade. Någon kärna eller rest av kärna kan därför finnas kvar.

Produktspecifikation

VarumärkeZeta
Försäljningsenhet8x70g
Vårt Art. Nr.50472
Lev. Art. Nr.5129
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall240 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.