Solrosolja

Zeta

Zeta solrosolja är mild och neutral. Den är särskilt bra i kalla såser som salsa, majonnäs, aioli men även att steka i. Uppvärmd solrosolja har neutral smak och osar inte. Zeta solrosolja är raffinerad vilket ger oljan en mycket mild smak och neutral doft. Raffineringen ger oljan en förlängd hållbarhet utan att påverka dess fettsammansättning. En förpackning innehåller 5 liter och är anpassad för storkök så som exempelvis restauranger och caféer.

  • Nyckelhålsmärkt
  • Syrahalt max 0,1%
  • Passar bra till bakning, stekning, dressing och kalla såser

Så här gör du en god majonnäs

Vispa ihop 1 äggula, 1/2 msk Zeta Vitvinsvinäger och 1 tsk dijonsenap. Häll försiktigt i 2 dl Zeta Solrosolja under vispning, först droppvis och sedan i en fin stråle. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. 

Produktspecifikation

VarumärkeZeta
Försäljningsenhet1x5l
Vårt Art. Nr.50454
Lev. Art. Nr.1424
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se