Sötstark Senap

Johnny's

Söt-stark senap för korvkiosker och restauranger från Johnny's, en riktig klassiker på korv med bröd, som har lite extra sting och sötma på samma gång. Senapen har en krämig konsistens med slät stuktur. Smaken balanserar syran från ättikan och sötman från sockret i en perfekt harmoni. Jättegott och läckert till hamburgare, korv och föga förvånande till fetare fiskar såsom röding och lax. Även fint ihop med det grönare köket som exempelvis primörer. En riktigt god senap för restauranger, caféer och korvkiosker.

  • Söt och stark på samma gång
  • Läckert till hamburgare, korv och feta fiskar
  • För restauranger, caféer och korvkiosker

Styrka: 3/5

Sötma: 5/5

Sälta: 3/5

Produktspecifikation

LeverantörO. Kavli AB
VarumärkeJohnny's
Försäljningsenhet10x500g
Vårt Art. Nr.61185
Lev. Art. Nr.3100002
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall95 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se