Svartpeppar Grovmalen

Santa Maria

Svartpeppar grovmalen, i storköksförpackning från Santa Maria. Svartpeppar står för en femtedel av världens kryddhandel. Denna krydda passar till all slags matlagning då den har en fin hetta och en aromatisk smak. Den framställs genom att man plockar halvmogna bär från växten Piper Nigrum som sedan läggas i solen för att torka och jäsa.

Svartpeppar grovmalen 101211 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken och de tidigare två liters förpackningarna. Ersätter artikelnummer 4301 och 6284.

  • Används i stort sett all matlagning
  • 460g i storköksförpackning
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning 

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x460g
Vårt Art. Nr.52044
Lev. Art. Nr.101211
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se