Tångpärlor, Citron

Feldt's Fisk

Tångpärlor med Citronsmak en riktig smakhöjare eller om dekoration - passar till allt från fisk och skaldjur eller varför inte till glass eller i drinken? Säljs i storpack till restaurang, storkök, barer. Citronsmaken på tångpärlorna har en förmåga att ge det där extra ”stinget” till huvudrätten, efterrättern eller drinken. Tångpärlorna härsknar inte, har lång hållbarhet, saknar kolesterol och färgar inte av sig. Den långa hållbarheten (18 mån) påverkas heller inte av att förpackningen har öppnats så länge innehållet ej har blivit förorenat av smutsiga bestick eller liknande.

  • Tångpärlor med Citronsmak ifrån Feldt´s Fisk
  • Passar till Huvudrätter, efterätter eller i drinkar
  • Säljs i storpack för Restaurang, och barer. 

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet4x250g
Vårt Art. Nr.61103
Lev. Art. Nr.8270
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall336 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se