Gröt med äpple, nypon & kanel

Alex & Phil

Gröt för barn med smak av äpple, nypon och kanel. Ekologisk och rättvis barnmat från Alex&Phil, vilken är fylld med näringsrik mat av hög kvalitet. Företaget grundades efter att Jenny Wessblad Hårdh konstaterade att det inte fanns några alternativ på marknaden för barnmat, där både näringsinnehållet, kvaliteten på råvarorna samt miljöaspekten står i centrum. Alex&Phil har därför tagit fram klimatneutrala måltider för barn vilka både är KRAV-märkta och ekologiska. 100% Mjölk- och glutenfri!

Produkterna innehåller inga tillsatser, och är cerifierade av Äkta Vara, vilket de är ensamma om inom barnmat i Sverige. Äppelgröten är en riktig favorit som går bra att servera som den är eller lätt värmd. Perfekt för caféer, föreningar eller hotell som vill erbjuda något för de allra minsta.

  • Gröt för barn
  • KRAV-märkt, ekologisk samt certifierade av Äkta Vara
  • Inga tillsatser
  • Mjölk- och glutenfri

Gröten rekommenderas från 6 månader och säljs i 6-pack om 100 g/förp.

Produktspecifikation

LeverantörAlex&Phil AB
VarumärkeAlex & Phil
Försäljningsenhet6x100g
Vårt Art. Nr.52238
Lev. Art. Nr.1011
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall324 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Alex & Phil

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se