Vegoburgare

Anamma

Vegansk burgare gjord av sojaprotein från Anamma för café, restaurang och storkök. Otroligt god och smakrik vegoburgare som passar perfekt till ett färskt krispigt hamburgerbröd och din verksamhets favorit-tillbehör. Tillagad i Sverige och en förpackning innehåller cirka 30 stycken burgare.

Det är inte svårt att föreställa sig att både en laktosintolerant, en vegan och en glutenintolerant kommer till lunchrestaurangen. Vegobugare från Anamma kan erbjudas till kunderna oavsett preferens, eftersom de är helt fria från gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror. 

  • Vegoburgare från Anamma för veganskt sortiment hos restaurang, café och storkök
  • Gjort av den proteinrika sojabönan
  • Smakrik och perfekt storlek till hamburgerbrödet
  • Glutenfri och vegansk
  • En förpackning innehåller ca 30 st burgare

Produktspecifikation

VarumärkeAnamma
Försäljningsenhet1x3kg
Vårt Art. Nr.53072
Lev. Art. Nr.60477
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Anamma

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12
kundservice@outofhome.se