Yoghurt Naturell 3%, 1 L

Arla

Naturell Yoghurt 3% från Arla i 12-pack. Passande för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök. Arlas naturella yoghurt är krämig, len och har en lätt syrlighet med tydlig yoghurtarom. Naturell yoghurt är ett lyxigt tillbehör på frukostservering hos hotell eller café. Servera med nötter, granola, färska bär och honung. Yoghurten har däremot en tydlig syrlighet så den passar även fint till  kebabsås, smoothies, kryddstarka rätter eller att baka bröd med. Gjord av 100% svensk mjölk och ska förvaras vid högst +8°C 

  • Naturell Yoghurt från Arla
  • Perfekt för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök
  • Fetthalt: 3%
  • Säljes om 12 st 1 L-förpackningar
  • Förvaras vid högst +8°C 

Produktspecifikation

LeverantörArla
VarumärkeArla
Försäljningsenhet12x1l
Vårt Art. Nr.52792
Lev. Art. Nr.87639
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall51 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se