ANTIOXIDANT

Vitamin Well

Vitamin Well Antioxidant med smak av persika. Vitamin Well-serien består av 8 olika drycker, alla med en egen smak och med en unik funktion och uppsättning vitaminer och mineraler. Denna lugnande dryck har ett exklusivt innehålll av antioxidanter (vitamin C och E) och mineraler (selen, mangan, koppar och zink) som alla är experter på att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin Well Antioxidant innehåller enbart 4,2 gram fruktsocker per 100 ml vilket är oerhört lågt i jämförelse med andra drycker.

  • PERSIKA
  • VITAMIN C+E
  • SELEN+MANGAN

Varje flaska innehåller 500 ml och de säljes i 12-pack. För caféer, gym och föreningar är Vitamin Well-produkterna ett måste.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeVitamin Well
Försäljningsenhet12x500ml
Vårt Art. Nr.51098
Lev. Art. Nr.1060
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Vitamin Well

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se