Handdiskmedel, Assert Lemon

ECOLAB

Flytande handdiskmedel med svag doft av citron som lämpar sig för grovdisk och allmän rengöring. Säljes i flaskor som rymmer 1 liter och är optimal mot alla typer av diskgods i den dagliga verksamheten. Ett högskummande diskmedel som med sin speciella uppsättning på ett enkelt sätt emulgerar smuts, fett, animaliska och vegetabiliska oljor. Rent säkert och effektivt med produkter från ECOLAB.

  • Handdiskmedel från ECOLAB
  • För grovdisk
  • Högskummande med en trivsam citrondoft. 

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x1l
Vårt Art. Nr.51731
Lev. Art. Nr.9032270
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se