Handdiskmedel

Bio Gen Active

Bio Gen Active® Handdisk är ett effektivt, koncentrerat och drygt handdiskmedel som innehåller Bio Gen Active®, ett unikt miljö- och hälsooptimerat substrat baserat på fermenterad vassle. Produktens hudnära pH samt mjölksyran och mjölkproteinerna i Bio Gen Active® gör den mild mot händer och material. Produkten har en frisk doft av citron och äpple.

  • Miljövänlig handdisk i 500 ml flaska
  • Utmärkt för kontoret och café/restaurang
  • Bra miljöval-certifierad rengöringsprodukt

Användningsområden

Bio Gen Active® Handdisk är ett koncentrerat handdiskmedel för rengöring av porslin, glas och hushållsutrustning. Produkten är effektiv och dryg samtidigt som det hudnära pH samt mjölksyran och mjölkproteinerna i Bio Gen Active® gör den mild mot händer och material.

Hälsa & Miljö

Bio Gen Active® Handdisk har ett hudnära pH och innehåller naturlig mjölksyra och mjölkproteiner. Produkten klarar högt ställda krav för miljömärkning när det gäller parfymer, förpackning, företagets transporter mm. Samtliga ingående tensider är lätt nedbrytbara och produkten innehåller ett fåtal noggrant utvalda ingredienser. Produkten är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och har en IFRA godkänd parfym. Undvik kontakt med ögonen.

Produktspecifikation

VarumärkeBio Gen Active
Försäljningsenhet1x500ml
Vårt Art. Nr.50611
Lev. Art. Nr.42075
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bio Gen Active

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se