BBQ Sauce Korean Style

Santa Maria

BBQ Sauce Korean Style från Santa Maria är en mycket smakrik sås som är redo för servering. En koreansk barbecue innebär oftast att man grillar kött och grönsaker på en kolgrill direkt på matbordet. Med den här koreanska barbecue såsen kan du bjuda dina gäster på maträtter som för tankarna till just den där koreanska grillfesten. Såsen har en fin balans mellan sött, kryddor och hetta med asian fusion smaker. Bland ingredienserna hittar du bland annat sesamolja, Gochujang pasta och mirin som är vanligt det asiatiska köket, vilket gör att såsen får sin mycket goda koreanska smak. Använd såsen till grillat kött och grönsaker eller som en smakrik dressing på en sallad. Perfekt förpackning för restaurang, café och hotell.

  • Smakrik koreansk barbecuesås ready-to-serve
  • Mycket gott till grillat
  • För restauranger, caféer och hotell

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x1000g
Vårt Art. Nr.53386
Lev. Art. Nr.200518
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se