Cashewnötter, Havssalt, 50g

Smiling

Riktigt schyssta cashewnötter från Smiling. Schyssta mot bonden, schyssta mot miljön och framförallt schyssta mot kroppen. Dessa havssaltade nötter har odlats och förädlats i den Ivorianska byn Kpanan med enorma kunskaper och passion för nötter. De är såväl ekloogiska som Fairtade-märkta och innehåller rika mängder av bland annat järn, protein, fiber och zink. TIPS: genom att scanna QR-koden på påsen kan ni få en inblick i vardagen för bönderna i Kpanan som gärna berättar hur ditt val främjar hållbar utveckling i deras land.

  • Havssaltade cashewnötter från Smiling
  • EKO- och FT-märkta
  • Rika på järn och metaller
  • Du gynnar både dig själv och bönderna
  • Finns även i påsar med 25 gram

Produktspecifikation

VarumärkeSmiling
Försäljningsenhet20x50g
Vårt Art. Nr.51822
Lev. Art. Nr.1013
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall140 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Smiling

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se