Sortiment från Smiling

Smiling växte fram ur en mastersuppsats från 2011 skriven av två av grundarna. Deras slutsatser var att vägen ur fattigdom i många länder stavas fler arbetstillfällen och inte enbart rop efter bistånd. Med detta i bakhuvudet var de med och skapade Smiling och resten är som man säger, historia. 

Genom att köpa produkterna från Smiling gynnar ni lokala bönder från små byar världen över som varje dag viker sina liv åt dessa fantastiska råvaror. Oavsett om det är Afrika, Asien eller Sydamerika så har Smiling ett nära samarbete med bönderna. Alla produkter från Smiling är Fairtade- och EKO-certifierade vilket gör dem bra för miljön, bonden och dig! Det är ett kvitto på att ditt val gör skillnad och skapar arbetstillfällen och rättvisa villkor för samtliga parter. Smiling är noga med att odling och förädling ska ske i odlingslandet och produkterna tas sedan till Sverige rakast möjliga väg. Ni vet väl om att ni kan scanna QR-koden på produkterna för att få en hälsning och inblick i böndernas vardag.

Vi lagerför en stor del av EKO och Fairtrade-certifierade produkter från Smiling för caféer och andra återförsäljare.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.