Kålrot, skalad

Chefs Cut

Skalad kålrot i 5 kg förpackning från Chef's Cut. Kålrot är en smakrik rotfrukt som ger alla rätter nytt liv. Bryn i en panna, ugnsrosta, mosa med potatis eller ha i soppan. Möjligheterna är oändliga. Kålrot härstammar från hemmaplan och sägs ha hittats i Norden på 1600-talet. Vi har skivad, strimlad eller tärnad kålrot, beroende på vad du föredrar. Toppen för restaurang, storkök och hotell.

 • Skalad kålrot för restaurang, storkök och hotell
  • Bryn i en panna, ugnsrosta, mosa med potatis eller ha i soppan
  • I sortimentet finns även skivad, strimlad och tärnad kålrot

  Psst! Alla har väl hört talas om den gamla goda klassikern rotmos? Kålrot och potatis är huvudingredienser och väsentliga för ett gott rotmos.

  Produktspecifikation

  LeverantörEverfresh AB
  VarumärkeChefs Cut
  Försäljningsenhet1x5kg
  Vårt Art. Nr.60621
  Lev. Art. Nr.80416
  Antal st per krt1 st
  Antal krt per pall0 st

  För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

  Fler produkter från Chefs Cut

  Köp- och leveransvillkor

  Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

  Läs våra användarvillkor
  Läs vår sekretesspolicy

  Kundservice

  Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

  031-700 83 82
  Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
  kundservice@outofhome.se