Chicken Nuggets, Crispy, 20g

Guldfågeln

Crispy Chicken Nuggets! Vi klandrar er inte om det första ni får upp i huvudet är valfri hamburgerkedja. Det beteendet går knappast att förändra men vi slår här ett slag för Guldfågelns bidrag. De är färdiglagade och behöver bara lite kärlek av en stekpanna, ugn eller fritös för att bli sådär härligt krispiga som vi vill ha dem. Om det är okej att äta med fingrarna? Chicken nuggets SKA ätas med fingrarna! Förslagsvis med en smarrig sås nära till hands.

  • Chicken Nuggets
  • Vikt: 20-21 g
  • Antal: 285-300 st
  • Stekpanna: några min på varje sida
  • Ugn 200°C: 15-20 min, alt. tillagas i fritös för bästa resultat

Produktspecifikation

LeverantörGuldfågeln AB
VarumärkeGuldfågeln
Försäljningsenhet3x2kg
Vårt Art. Nr.52493
Lev. Art. Nr.7540
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Guldfågeln

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se