Sortiment från Guldfågeln

Svensk kyckling för leverans till restaurang och storkök. Guldfågeln har ett stort sortiment där du hittar både preparerad kyckling så som stekt, strimlad, tärnad, friterad och grillad utöver bröstfiléer och kycklingben. En stor favorit bland salldsbarer är även den grillade och tärnade salladskycklingen.

Guldfågeln är känt för sin höga kvalitet och djuromsorg och är ett ledande företag inom svenskproducerad kyckling. Tillverkningen sker i Mörbylånga på Öland samt i Falkenberg. Kläckerierna, som väljs ut noggrant, ligger i närheten av produktionen så transporterna är korta. Bolaget grundades 1975 och har idag ca 450 anställda och en omsättning på ca 1,5 miljarder.

I koncernen ingår även Ingelsta Kalkon och bägge företagen är medlemmar i branschorganisationen Svensk Fågel som garanterar fåglarnas välfärd och hälsa utöver de strika kvalitet- och kontrollprogram som krävs. 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.