Fullkornpasta, Fusilli Ingegrali

Zeta

God fullkornspasta av 100% durumvete från Zeta. Fusilli även kallade pastaspiraler eller makronskruvar säljs här i påsar om 5 kg. Med en snabb koktid på 6-9 minuter (beroende på hur al dente man vill ha den) är det smidigt och enkelt att få en god bas i maträtten. De passar utmärkt tillsammans valfri pastasås eller varför inte i en god pastasallad. Fusilli kallas ofta för "såsälskarens" pasta tack vare dess förmåga att lagra sås i skårorna och i hålrummet. 

  • Fullkornspasta - 100% durumvete
  • Koktid 6-9 minuter
  • Fusilli - såsälskarens pasta

Säljes i påsar om 5 kg perfekt för storkök såsom restaurang, café eller hotell. Eller varför inte för en förening med massor av hungriga magar att mätta?

Produktspecifikation

VarumärkeZeta
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.51155
Lev. Art. Nr.7018
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall18 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se