Sortiment från Barilla

Leverantör av pasta för restauranger och storkök. Varumärket och företaget Barilla börjar 1877 som en liten pasta- och brödbutik i Parma, Italien av Pietro Barilla. Sönerna Riccardo och Gualtiero tar över under början av 1900-talet och under industrialiseringen växer Barilla in i en fabrik med 80 anställda och en tillverkning på 8 ton pasta och 2 ton bröd varje dag. Riccardos söner tar över i mitten på århundradet och snart stänger man brödfabriken för att fokusera fullt ut på pasta. 1969 produceras över 1 000 ton pasta om dagen i en ny anläggning utanför Parma.

Idag finns Barilla över hela världen och drivs av fjärde generationen Barilla, Guido, Luca och Paolo. De är marknadsledare inom Pasta i Italien, USA, Tyskland, Grekland, Turkiet, Schweiz, Norge, Belgien och Sverige.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se