Sortiment från Barilla

Leverantör av pasta för restauranger och storkök. Varumärket och företaget Barilla börjar 1877 som en liten pasta- och brödbutik i Parma, Italien av Pietro Barilla. Sönerna Riccardo och Gualtiero tar över under början av 1900-talet och under industrialiseringen växer Barilla in i en fabrik med 80 anställda och en tillverkning på 8 ton pasta och 2 ton bröd varje dag. Riccardos söner tar över i mitten på århundradet och snart stänger man brödfabriken för att fokusera fullt ut på pasta. 1969 produceras över 1 000 ton pasta om dagen i en ny anläggning utanför Parma.

Idag finns Barilla över hela världen och drivs av fjärde generationen Barilla, Guido, Luca och Paolo. De är marknadsledare inom Pasta i Italien, USA, Tyskland, Grekland, Turkiet, Schweiz, Norge, Belgien och Sverige.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.