Gräddfil 12%, 1 kg

Arla

Gräddfil från Arla i 1 kg-förpackning för café, restaurang och storkök. Perfekt bas för både varma och kalla såser, dressing eller som naturellt tillbehör. Gräddfil är på många sätt en svensk specialitet och ett måste i närheten varje gång det serveras recept med potatis. Tacos utan gräddfil är också en no-go. Arlas gräddfil tillverkas av färsk grädde, med 12% fetthalt, och har en karaktäristisk syrlighet som på ett fräscht sätt ger nytt liv i maträtten. Perfekt för kryddstarka rätter. Gräddfil förvaras kylt vid max +8°C.

  • Gräddfil från Arla för café, restaurang och storkök
  • Perfekt bas i såser, dressing eller som naturellt tillbehör
  • 12 % fetthalt
  • Säljes i 6-pack 

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1kg
Vårt Art. Nr.52669
Lev. Art. Nr.86786
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se