Avfettningsmedel, Greasestrip Plus

ECOLAB

Ett avfettningsmedel för ugn och grill. En expert på att få bort hårt sittande smuts som bränt fast sedan länge. Ett högeffektivt medel som ska sprutas på en ljummen yta (max 50 grader) så att hela ytan täcks. Produkten löser sedan upp fett och smuts som sedan enkelt kan torkas bort. Hokus Pokus!

  • Avfettningsmedel Greasestrip Plus
  • För ugn och grill
  • Eliminerar fastbräd smuts och fett

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet2x5l
Vårt Art. Nr.51735
Lev. Art. Nr.9031970
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall60 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se