Ytdesinfektionsmedel, Sirafan Speed

ECOLAB

För en friskare arbetsplats för såväl anställda som gäster! Färdigblandat och högeffektivt desinfektionsmedel för alla tänkbara ytor. Detta snabbverkande medel kräver ingen eftersköljning och avdunstar snabbt utan att lämna några rester. Effektivt mot såväl svamp och bakterier som mot diverse virus. Lämpar sig för de ytor som är i kontakt med livsmedel och människor som inte kan slängas in i diskmaskinen, exempelvis köksutrustning, vitvaror, buffévagnar, dörrhandtag eller strömbrytare. En perfekt produkt för storkök och restauranger.

  • Färdigblandat, högeffektivt och snabbverkande
  • Avdunstar snabbt - lämnar inga rester
  • För alla tänkbara ytor
  • För en friskare arbetsplats

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x750ml
Vårt Art. Nr.51734
Lev. Art. Nr.9033070
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se