Irish syrup

Monin

Irish Monin syrup har en smakprofil som liknar den i Irish cream. En gräddig likör baserad på whisky, grädde och kaffe, för användning i efter-maten-drinkar. Irish coffee är en populär drink efter middagen baserad på nybryggt kaffe, socker och whiskey toppat av tjock grädde.

Enligt historien om Irish coffee skapades kaffedrinken för en grupp amerikanska turister som precis anlänt i Irland. Efter en kall vinternatt adderades whisky för att värma upp gästerna något. Joe Sheridan, chefskock på Foynes, County Limerick, sägs ha besvarat frågan om vad det var för någonting med: "Irish Coffee".

Irish syrup är perfekt för att skapa en alkoholfri Irish coffee och kan även användas i andra kaffedrinkar, dessert-cocktails och smoothies.

Hållbarhet 3 månader i öppnad förpackning. 
En flaska innehåller 0,7 liter.

Färg

Brun med bärnstensglimtar.

Smakbeskrivning

Doft av karamell och kaffe med smöriga toner, rostat kaffe och en smak av kola.

Användningsområden

Med dess subtila kombinationer av smaker kan du använda Irish syrup till en mängd olika kaffedrinkar. Smaksätt till exempel en espresso genom att mixa strupen med färsk grädde.

Ingredienser

Socker, vatten, arom, syra: citronsyra, färgämne: E150d.

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.122708
Lev. Art. Nr.M53
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se