Kanel Malen, 470 g

Santa Maria

Kanel Malen i storköksförpackning för restaurang från Santa Maria. Krydda på risgryns- och mannagrynsgröten, och erbjud nybakade bullar och kakor till dina kunder. Santa Maria's kanel är också vanligt förekommande vid sillinläggning och tillagning av blodkorv. Kanel består av bark från olika arter av kanelträd som skalats och torkats och sedan mals ner.

Kanel Malen 101181 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken och de tidigare två liters förpackningarna. Ersätter artikelnummer 4242 och 6242.

  • Kanel Malen 470g för storkök och restaurang
  • Innehåller rikligt med antioxidanter och sänker blodtrycket
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x470g
Vårt Art. Nr.52024
Lev. Art. Nr.101181
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se