Nordells Konditori

Nordells Bageri & Konditori är ett anrikt konditori som slog upp dörrarna mitt i Arvika 1911. Under det sekel som Nordells har funnits har det vuxit både ur lokal- och utbudsperspektiv. Numera kan de även stoltsera med att de är med i White Guide.

Det anrika konditoriet

Doften av nybryggt kaffe och inslag från tidigt 1900-tal ger en varm och välkomnande känsla när man kliver in på konditoriet. Det svarta kaffet levererar vi med glädje till en så anrik verksamhet, det klassiska svarta kaffet är Löfbergs Medium som är ett fylligt mellanrostat kaffe med mycket aromer. Kaffet har en rund nötig smak med en honungssötma. För de som vill ha mer kraft i kaffet erbjuds detta i form av Espresso och då Löfbergs Power som är det tyngsta och mäktigaste av espressoblandningar. Denna har tagits fram för de som vill ha maximal smak, arom och intensitet. Denna kopp fyller gommen och känns i hela kroppen.

Om du har vägarna förbi Arvika kan vi rekommendera den populära tekakan som de bakar ungefär 3000 st. varje dag.

Klicka här för att hitta till Nordells konditori.

Gå till nordellskonditori.se för att läsa mer.

 

Nordells Konditori

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.