Latte Art 2,6%, 1 L, EKO

Arla

Ekologisk och KRAV-märkt Latte Art 2,6%, från Arla, för en perfekt skummad mjölk hos café, restaurang och hotell. Det skummas mer mjölk än någonsin och det bästa som finns på fikan är när den skummade mjölken har en fyllig karaktär och kompletterar kaffets aromer och smak. Med Latte Art är det lättare än någonsin att skumma mjölken.

Latte Art är framtagen av professionella baristor som har tagit fram den krämiga, lagom söta och lättarbetade mjölken som gör varje caffè latte, cappuccino och macchiato till ett mästerverk. Den eleganta mjölken fungerar även utmärkt för bryggkaffe, varm choklad eller chai. Latte Art förvaras kylt vid högst +8°C och har en hållbarhet på 28 dagar.

 • Latte Art från Arla för café, kaffebar, restaurang och hotell
 • Storpack med 6x1L-förpackningar
 • Ekologisk och KRAV-certifierad
 • Förvaras vid högst +8°C och har en hållbarhet på 28 dagar

Hur får man till den perfekt skummade mjölken?

 1. Fyll en mjölkkanna med Latte Art eller annan mjölk. Det här kanske låter som en självklarhet men det är möjligtvis det absolut viktigaste steget i Latte-skolan! Det handlar nämligen om attt fylla kannan med exakt rätt mängd mjölk. Det hemliga knepet är att fylla kannan med mjölk tills ytan når upphällningspipens nedre del.

 2. Håll handen runt kannan så man känner mjölkens temperatur. När man tar ner ångröret i kannan är det A och O att pipen är strax under ytan. Annars är det lätt att bli vitprickig... Vinkla kannan så att ångröret ligger längs kannans upphällningspip. Sätt på ångfunktionen på nästan maximal kapacitet och känn med
  handen hur mjölken blir varmar.

 3. Lyssna på ljudet från skummningen och låt det vara svagt fräsande med fina bubblor. Håll kannan stadigt och när mjölken ungefär har fördubblats, samt känns tillräckligt varm är den skummade mjölken klar.

 4. Dunka kannan mot bänken några gånger. Därefter är mjölken redo att skapa perfekt harmoni med espresson. Häll mjölken med en rörelse från handen som håller kannan. Det är viktigt att hälla den skummande mjölken långsamt med kannans pip nära koppen.

 5. Voliá! Den perfekt skummade mjölken är redo för servering. Övning ger färdighet. Att ha tålamod och öva ett flertal gånger är vägen för att bli en perfekt barista.

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52581
Lev. Art. Nr.9462
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se