Mellanmjölk 1,5%, 1,5 L

Klöver

Mellanmjölk 1,5% med lång hållbarhet från Klöver för café, restaurang och storkök. Ett mycket prisvärt alternativ för de som söker en mjölk med längre hållbarhet. Med hjälp av en utökad värmebehandling, håller Klövers Mellanmjölk i hela 28 dagar.

Mjölk från Klöver är gjord på 100% svensk mjölk från Arlagårdar, och har en fyllig och balanserad smak av mjölk. Ett prisvärt och hållbart val av mjölk för både matlagning, bakning eller att servera till kaffe eller teet. Förvaras vid högst +8°C.

  • Mellanmjölk från Klöver för café, restaurang och storkök
  • Prisvärt alternativ med lång hållbarhet
  • Säljes om 6 st 1,5-litersförpackningar
  • Fetthalt: 1,5%
  • Förvaras vid högst +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeKlöver
Försäljningsenhet6x1.5l
Vårt Art. Nr.52985
Lev. Art. Nr.9481
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Klöver

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se