Sortiment från Humm

Leverantör av Kombucha till restaurang och café. Humm grundades 2008 efter en träff mellan vännerna Michelle och Jamie då de satt och drack Michelle's hembrygda Kombucha. Jamie utbrast, "Detta smakar ju helt underbart, jag kan sälja den till alla!". Sedan gick det snabbt. Från hembryggeri och leverans i en Prius till 500 kvm produktion och lastbil. Idag har företaget en produktionanläggning på 3700 kvm och över hundra anställda "Humm-sters". Humm finns och är superpopulärt i hela USA, Guam och så Sverige nu då också.

Kombucha kan vara den nyttigaste drycken du kan dricka. Fullt med antioxidanter, probiotika och vitaminer. Riktigt bra för magen. Bryggd på en levande god bakteriekultur och en Kombucha kultur man tar med sig till nästa bryggning likt en surdeg. Från början är det te, bakteriekultur och jäst som används för att få fram de goda egenskaperna och smaken. Kombucha kommer från början ifrån Asien där den är känd som "The Tea of Immortality" på grund av sina extremt goda hälsoaspekter. Man tror att den första Kombuchan bryggdes någon gång kring kejsare Qin Shi Huans tid (han lät bygga den Kinesiska muren) ca 200 år före Jesus.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.