Sortiment från Lindblom

Varumärket Linblom, som finns i Tage Linblom koncernen. Har i snart 100 år  jobbat med att öka tillgängligheten av eftertraktade produkter från hela världen på den svenska marknaden. Och fokuserar på att göra det enklare för dig som står i köket, hanteringen och miljön. Med sina smarta förpackningslösningar och begreppet "mjuka konserver", där Easy-Bag, Ståpåse och Bag In Box har ersatt de mer traditionella konservburkarna men även smarta för sophanteringen och miljön. Vissa av deras produkter är UHT- behandlade, som menas med att man har hettat upp produkten till ca 140 grader i 2-5 sekunder. Produkten förpackas aseptiskt i speciella förpackningar och får då lång hållbarhet och kan förvaras i rumstemperatur, så länge förpackningen är obruten.

I Tage Linblom koncernen finns även dessa varumärken som vi har i sortimentet med smarta lösningar och förpackningar ; Kara, Oldenburger, Monarchm Bonduella, Bresc, Alfichef, Svansö.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se