Sortiment från Lindblom

Varumärket Linblom, som finns i Tage Linblom koncernen. Har i snart 100 år  jobbat med att öka tillgängligheten av eftertraktade produkter från hela världen på den svenska marknaden. Och fokuserar på att göra det enklare för dig som står i köket, hanteringen och miljön. Med sina smarta förpackningslösningar och begreppet "mjuka konserver", där Easy-Bag, Ståpåse och Bag In Box har ersatt de mer traditionella konservburkarna men även smarta för sophanteringen och miljön. Vissa av deras produkter är UHT- behandlade, som menas med att man har hettat upp produkten till ca 140 grader i 2-5 sekunder. Produkten förpackas aseptiskt i speciella förpackningar och får då lång hållbarhet och kan förvaras i rumstemperatur, så länge förpackningen är obruten.

I Tage Linblom koncernen finns även dessa varumärken som vi har i sortimentet med smarta lösningar och förpackningar ; Kara, Oldenburger, Monarchm Bonduella, Bresc, Alfichef, Svansö.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.