Sortiment från Smakis

Leverantör av Smakis för café, restaurang och annan verksamhet. De goda fruktdryckerna finns i många smaker, exempelvis Apelsin, Jordgubb, Päron, Äpple och Svartvinbär. Vi har lagerlagt de sugrörsdrycker som är ekologiska och de som är utan tillsatt socker och många av våra kunder har dessa i kylen för sina yngre gäster. En av sveriges mest populära drycker att erbjuda barn på utflykt eller runt lunch och mellanmål.

I nära tio år har Smakis genom ett tätt samarbete med Friends, arbetat nationellt för att motverka och stoppa mobbning i skolan. Vill du läsa mer om Smakis hållbarhetsarbete med Friends, Naturskyddsföreningen, KRAV och Tetra Pak finns det mer information på deras hemsida.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se