Sortiment från Findus

Findus är helt klart ett av Sveriges starkaste varumärken inom djupfrysta grönsaker, fisk och lagade rätter för restaurang och storkök. Från när företaget grundades på 40-talet är de nu marknadsledare i dessa områden och passade på att introducera ordet djupfryst till det svenska språket på vägen.

På senare år har Findus gjort kraftiga framsteg med innovation inom vegetarisk och växtbaserad mat, inte minst med sin senaste innovation Pease, ett veganskt och klimatsmart ärtprotein mitt på tallriken. Vi slår också ett slag för Quorn, läs bara här. Spana in alla vegetariska recept Findus tagit fram för inspiration.

Vi är stolta över att få distribuera detta anrika varumärke till restauranger över hela Sverige. Behöver du hjälp att ta fram ett sortiment för ditt storkök finns det kunniga säljare för hela Sverige som kan komma med inspiration så tveka inte på att ta kontakt med dem.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.