Maskindiskmedel, Solid Clean M

ECOLAB

Ett alkaliskt maskindiskmedel i fast form för mjukt-medelhårt vatten. Tillsammans med Ecoplus Future dispensersystem får ni en trygg övervakning av den fullständiga diskcykeln för maximerad effektivitet med minimal miljöpåverkan. Som ett bevis på sin kvalité har artikeln erhållit en Svanen-märkning. Hjälper er att spara såväl vatten som energi samt undvika omdisk.

  • Maskindiskmedel från ECOLAB
  • I fast form för mjukt-medelhårt vatten
  • Svanen-märkt

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet4x4.5kg
Vårt Art. Nr.51719
Lev. Art. Nr.9067190
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall36 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se